Olika typer av familjerätt

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av familjerätt. Detta inkluderar bland annat de nedan.

img

Vårdnadstvister

En av de typer av ärenden som vi kan hjälpa dig med är vårdnadstvister. Med oss på din sida ger du dig själv och dina barn så stora chanser som möjligt att det hela ska sluta på ett lyckligt sätt. Vi hjälper även till med relaterade ärenden som underhållsstöd och liknande.

img

Umgänge med barn

Är det så att umgänget med dina barn måste regleras mellan dig och din före detta partner? Då är också det något som vi mer än gärna hjälper dig med. Även när det gäller detta kommer vi att göra allt som står i vår makt för att komma fram till en lösning som du kommer att bli nöjd med.

img

Bodelning

Vid en bodelning är det viktigt att alla tillgångar fördelas på ett rättvist och bra sätt mellan de båda parterna. Just det kan du med hjälp av oss se till att de kommer göra.

img

Äktenskapsförord eller samboavtal

Även om man självklart inte vill börja tänka på en eventuell separation det första man gör när man inleder ett förhållande kan det ändå vara bra att upprätta äktenskapsförord eller samboavtal för att vara på den säkra sidan. Också det är därför något som vi kan hjälpa dig med.